علیاکبر عربعامری با بیان اینکه فعلا دولت برنامهای را برای افزایش قیمت سوختهای مایع ندارد، اظهار کرد: اگر قرار بود برنامهای در این راستا وجود داشته باشد حتما در تبصره ۱۴ مطرح میشد، اما تاکنون چنین موضوعی مطرح نشده است.
وی با اشاره به جزئیات افزایش حق العمل جایگاهداران و تاثیر آن در نرخ سوخت، گفت: حق العمل به صورت سالانه بر اساس ابلاغیه هیئت وزیران توسط کمیتهای متشکل از سازمان حمایت از مصرف کننده، سازمان برنامه و بودجه و شرکت ملی پخش اعمال میشود؛ بدین گونه که بعد از مطالعه و بررسی مستندات هزینههای جایگاهها این مساله محقق میشود، سازمان حمایت بررسیهای لازم را انجام میدهد و طی جلسهای این موضوع توسط این سه سازمان بررسی میشود.
مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با بیان اینکه امسال نیز مانند هر سال این موضوع بررسی و در جلسهای روی یک رصد توافق و صورت جلسه شد، گفت: این صورت جلسه باید به کمیته تبصره ۱۴ میرفت و در قسمت هزینهها مبلغ مشخص میشد و بعد از اینکه کمیته ۱۴ مصوب کرد توسط رئیس سازمان برنامه و بودجه به هیئت دولت اعلام میشد.
عرب عامری با بیان اینکه این اعلام هفته گذشته در هیئت دولت صورت گرفت و امروز هم به صورت غیر رسمی به ما اعلام شده که افزایش ۴۵ درصد خواهد بود، اظهار کرد: این طرح شامل بنزین، نفت گاز و سی ان جی شده و این اختیار را به وزارت نفت داده است که این ۴۵ درصد را اگر تمایل داشت برای حمایت از جایگاههایی که فروش کمتری دارند به صورت پلکانی با رعایت سقف بودجه تخصیصی اعمال کند.
علی اکبر نژادعلی - مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران - نیز در این رابطه به ایسنا گفت: افزایش حق العمل جایگاه داران هیچ ارتباطی با قیمت سوخت ندارد و قرار نیست که تغییری در قیمتهای سوخت اعمال شود. افزایش حق العمل جایگاهها هر سال اتفاق میافتد و قرار نیست نرخ سوخت تغییر کند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران اظهار کرد: در حال حاضر هیچ برنامهای برای افزایش قیمت فراوردههای نفتی وجود ندارد.
روز گذشته، دولت مصوبه مربوط به تعیین حق العمل خدمات جایگاههای سوخت در سال ۱۴۰۱ را ابلاغ کرد که بر اساس آن به پیشنهاد مشترک سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت نفت، حق العمل خدمات جایگاههای سوخت را با احتساب عوارض و مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۱، با اعمال ۴۵ درصد افزایش نسبت به سال ۱۴۰۰، تعیین شد.
به موجب این مصوبه، متوسط نرخ حق العمل جایگاههای گاز طبیعی فشرده (CNG) در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ (بر حسب طبقه بندی) ۴۵ درصد اضافه میشود. مبالغ حق العمل جایگاهها از محل فروش توسط جایگاههای عرضه سوخت برداشت میشود. همچنین برای جبران حق العمل جایگاههای عرضه گاز طبیعی فشرده (CNG)، قیمت عرضه هر مترمکعب آن معادل ۵۷۰۰ ریال تعیین میشود.
یعنی ... گدایی مطلق....
مدیریت جهانی پیشکش / یه مملکت پر از ثروت رو مدیریت کنین
تولید و انتقال و ... هزینه نداره؟!!
کشورهای دیگه مفته؟!! آمریکا اقتصاد اول دنیا، چین ، ژاپن ، همین عراق و عربستان قیمتاشون چقدره؟! وجدانا احساسی حرف نزنید ...
یادمه دولت قبل بنزین گران شده بود فریاد وامعیشتای شما و دوستانتون گوش عالم رو کر کرده بود
شما با کی دارین لجبازی می کنین
چقدر شماها ...